новини

«Ми маємо якісно організовувати нашу роботу у всіх сферах діяльності Національної гвардії» - В’ячеслав Ященко

25.10.2017 15:55

Під час проведення зборів з начальниками відділень (груп) по роботі з особовим складом територіальних управлінь, з’єднань та військових частин начальник управління по РОС головного управління Національної гвардії України полковник В’ячеслав Ященко провів вступне заняття.

У своєму виступі В’ячеслав Ященко проаналізував роботу офіцерів по трьом основним напрямам: діяльність під час виконання завдань в зоні проведення антитерористичної операції, під час несення служби з охорони громадського порядку та під час виконання службово-бойових завдань під час повсякденної діяльності.

«Умови, в яких сьогодні виконують завдання підрозділи Національної гвардії вимагають якісної організації нашої роботи у всіх сферах діяльності військ. Підрозділи виконують завдання в умовах – і бойових, і напружених і мирних. Ми маємо швидко оцінювати обстановку та вміти організовувати роботу в конкретній ситуації і обставинах. Тут вже і проявляється наша підготовленість, гнучкість та бажання показати гарний результат», - зазначив начальник управління.

Особливу увагу полковник В’ячеслав Ященко звернув на недоліки та упущення, які суттєво впливають на роботу з особовим складом оперативно-територіальних об’єднань та військових частин. Він зазначив, що у напружених ситуаціях і проявляються всі людські якості і завдання офіцерів по роботі з особовим складом – вміти побачити позитивні моменти і відзначити, а негативні моменти проаналізувати та вжити заходів для їх усунення.

У своїй презентації начальник управління показав статистику, що розкриває діяльність підрозділів по роботі з особовим складом за останній рік і  порівняв досягнення та рівень роботи над проблемними питаннями у всіх територіальних управліннях.

Прес-служба НА НГУ