новини

До Академії прибули вмотивовані юнаки, які обрали службу в Нацгвардії

26.10.2017 13:54
  До Національної академії Національної гвардії України прибули 15 призовників з Харківськової області, які проходитимуть строкову службу в навчальному закладі в батальйоні забезпечення навчального процесу. У перший день призовники познайомилися з керівництвом підрозділу, де проходитимуть службу, отримали форму, пройшли гігієнічні заходи та медичний огляд. Військовослужбовці побажали молодому поповненню скоріше опанувати військову науку і приступити до виконання службово-бойових завдань.

Вже за тиждень у бійців розпочнеться  курс молодого бійця, у який будуть включені теоретичні та практичні заняття для формування первинних навичок, необхідних для служби, надалі вони постійно вдосконалюватимуться. Крім того, зі строковиками будуть проведені психологічні тести.

«Я вирішив, що служба в Національній гвардії стане моїм життєвим шляхом та я готовий до будь-яких викликів. Впевнений, що в Національній гвардії служать відповідальні та досвідчені військовослужбовці, які нададуть  мені необхідні знання та навички для виконання поставлених завдань. Я чув багато позитивного про службу у гвардії і вже бачу, що вдало обрав структуру для проходження строкової служби», - розповідає солдат Тимофій Тітов.

Після проходження зборів, солдати будуть розподілені в роти для проходження служби, яких в батальйоні три: рота забезпечення навчального процесу, автомобільна та рота охорони та комендантської служби. Протягом служби, строковики будуть виконувати завдання, пов’язані з перевезенням особового складу та майна Академії, обслуговуванням автомобільної та бронетанкової техніки, проведенням технічного обслуговування та підтриманням техніки у справному стані, несенням служби в добових нарядах, забезпеченням служби у варті та на контрольно-пропускному пункті.

 «Ми обираємо для проходження служби лише вмотивованих юнаків, які хочуть навчатися та розвиватися. Дуже відповідально ставимося до виховання та навчання кожного солдата строкової службу. Чим більше ми вкладаємо в цих хлопців, тим якісніше вони відноситимуться до служби. Як показує практика, через таке відношення багато з них потім обирають службу за контрактом або навчання в Академії аби вже згодом стати офіцерами», - зазначив заступник командира батальйону по роботі з особовим складом Дмитро Кухарець. По закінченню курсу молодого бійця, строковики складуть військову присягу на вірність українському народові та розпочнуть виконання своїх службових обов’язків.   Пресс-служба НА НГУ