новини

«Ви повинні вміти швидко та якісно організовувати роботу при будь-яких обставинах» - В’ячеслав Ященко

26.10.2017 17:50

Начальник управління по роботі з особовим складом головного управління НГУ зустрівся з курсантами гуманітарного факультету.

[wpeslider id=39419]

Полковник В’ячеслав Ященко разом із заступником начальника Академії по роботі з особовим складом полковником Миколою Товмою відвідали заняття курсантів та слухачів магістратури гуманітарного факультету. Під час заходу він поспілкувався з особовим складом, розглянув проблемні питання, дав відповіді на всі хвилюючі запитання присутніх та розповів про подальше функціонування та перспективи розвиток факультету.

Наступним було ознайомлення з місцем проживання курсантів та перевірка побутових умов курсу, як в навчальному центрі так і в пункті постійної дислокації.

Наприкінці зустрічі полковник В’ячеслав Ященко відповів на всі питання курсантів, що стосувалися їх подальшого навчання та запевнив, що надалі їх чекає хоч і не простий, однак дуже почесний шлях.

«Сьогодні на Вас покладено великий та відповідальний обсяг роботи і ви рухаєтесь у правильному напрямку. В майбутньому ви будете займати відповідальні посади і ви повинні вміти швидко та якісно організовувати роботу при будь-яких обставинах. Саме навчаючись, удосконалюючи свої вміння, ви досягнете успіху і справжнього військового щастя. Тож, я бажаю Вам успіху у навчанні та подальшій службі», - зазначив полковник В’ячеслав Ященко.

Прес-служба НА НГУ