новини

«Обмін досвідом – важливий елемент всіх навчань» - Микола Товма підвів підсумок зборів з офіцерами по роботі з особовим складом

27.10.2017 11:48

В Національній Академії завершились дводенні збори з офіцерами  по роботі з особовим складом територіальних управлінь, з’єднань та військових частин Національної гвардії України.

Протягом двох днів були обговорені питання підвищення ефективності роботи на сучасному етапі реформування НГУ, стану агітаційної роботи та перспективи її розвитку, роль іміджу НГУ у системі стратегічних комунікацій, гендерної обізнаності та основ проведення поліграфічних досліджень.

По завершенню зборів, заступник начальника Національної академії Національної гвардії України по роботі з особовим складом полковник Микола Товма підвів підсумки роботи. Він наголосив, що кожен командир повинен проявляти ініціативу, щодо проведення ефективної роботи з особовим складом, покращення їх морального-психологічного стану.

«Я вважаю, такі збори потрібно проводити обов’язково. Адже для кожного офіцера обмін досвідом є важливим фактором для подальшого розвитку в організації роботи з підрозділами. Ми завжди готові до співпраці та проведення таких занять, тим більше, що ми маємо потужний науково-педагогічний склад, який активно займається вивченням та дослідженням актуальних питань роботи з особовим складом. Особливо приємно бачити серед вас більшість випускників нашого навчального закладу. Ми завжди чекаємо вас в стінах Академії. Бажаю вам успішної служби та нових досягнень», - зазначив полковник Микола Товма.

Прес-служба НА НГУ