новини

В Академії Нацгвардії відбулась науково-практична конференція

27.10.2017 15:23

В рамках роботи науково-дослідного центру науково-дослідною лабораторією забезпечення службово-бойової діяльності НГУ була організована та проведена науково-практична конференція, під час якої були розглянуті актуальні питання забезпечення службово-бойової діяльності військових формувань та правоохоронних органів.

У роботі конференції прийняли участь представники понад 20 організацій. Головною метою проведення науково-практичної конференції було виявлення проблемних питань забезпечення службово-бойової діяльності військових формувань, правоохоронних органів та визначення основних шляхів їх вирішення.

В ході роботи конференції були розглянуті питання науково-технічного супроводження розроблення та модернізації озброєння, військової та спеціальної техніки, технічних засобів для виконання службово-бойових завдань частинами та підрозділами військових формувань та правоохоронних органів.

«Ми раді, що така кількість науковців прийняла участь в нашій конференції. Як відомо, працівники Національної академії активно займаються дослідженням питань щодо  забезпечення службово-бойової діяльності Національної гвардії. Проведення конференцій допомагає у розвитку наукового мислення, навичок дослідницької роботи, творчого підходу до вирішення завдань за призначенням. Крім того, завдяки цій науковій роботі, з кожним роком відбувається розширення горизонту участі представників Академії у наукових дослідженнях, конкурсах і конференціях», – розповів начальник науково-організаційного відділу Академії підполковник Ігор Морозов.

За результатами проведеної роботи було надруковано збірник тез доповідей та заключено ряд договорів щодо науково-технічного співробітництва з організаціями, які прийняли участь у роботі науково-практичної конференції.

Прес-служба НА НГУ