новини

Офіцери-психологи проходять курс підвищення кваліфікації в Академії

30.10.2017 17:04

На базі Національної академії розпочалися курси підвищення кваліфікації з офіцерами-психологами за напрямком – професійно-психологічна підготовка військовослужбовців.

З прибуттям до Академії офіцерів-психологів зустрів тимчасово виконуючий обов’язки заступника начальника Національної академії по роботі з особовим складом полковник Юрій Драган. Після короткого інструктажу та доведення розкладу занять офіцери оглянули навчально-матеріальну базу Академії.

Начальник кафедри «Психології і педагогіки» полковник Віталій Рютін провів вхідний контроль професійної підготовленості офіцерів, що включав в себе запитання за фахом.

Курси підвищення кваліфікації триватимуть два тижні, протягом яких будуть проведені лекційні та практичні заняття. Проводити заняття будуть досвідчені викладачі та офіцери навчального закладу. Тематика занять досить широка: проведення тренінгових занять за програмою згуртування (тімбілдингу), надання першої психологічної допомоги в екстремальних умовах, ораторське мистецтво у системі професійно-психологічної підготовки та обов’язково багато практичних занять.

«Для мене навчання на курсах підвищення кваліфікації є надзвичайно важливим. Я маю змогу ознайомитися з досвідом інших психологів, розглянути ситуації, що можуть виникнути під час служби, і головне – спільно обговорити питання, які в мене виникали до цього. Таким чином, знання, які я отримаю в стінах Академії допоможуть мені у подальшій психологічній діяльності», - ділиться враженнями майор Ігор Кількінов.

Наприкінці курсів  на офіцерів чекає вихідний контроль знань протягом якого кожен покаже рівень набутих знань під час занять.

Прес-служба НА НГУ