новини

На Київському факультеті відбулось інструкторсько-методичне заняття з молодшими командирами

03.11.2017 14:44

В рамках проведення заходів з сержантським складом, на Київському факультеті Національної академії Національної гвардії України відбулось інструкторсько-методичне заняття з молодшими командирами навчальних підрозділів.

Командування Київського факультету прикладає максимум зусиль щодо виховання у майбутніх офіцерів вмінь та навичок, притаманних висококваліфікованим військовослужбовцям Національної гвардії України.

За ініціативою заступника начальника факультету майора Руслана Кізяна, з сержантським складом факультету було проведено інструкторсько-методичне заняття.

Метою заняття стало доведення до молодших командирів змісту методичних рекомендацій Національної академії Національної гвардії України щодо підбиття підсумків навчання, роботи зі зміцнення військової дисципліни, організації служби військ, експлуатації озброєння та військової техніки у навчальній групі і відділенні.

«Я наголошую на важливості беззаперечного виконання вимог даних методичних рекомендацій, спрямованих на якісне виконання молодшими командирами своїх службових обов’язків. Кожен учасник інструкторсько-методичних занять отримав та відпрацював навики та підвищив рівень професійної підготовленості», - зазначив капітан Віталій Криворучко.

майор Алла Клачко,

фото автора