новини

Донька офіцера Національної гвардії – золотий призер всеукраїнського фестивалю

08.11.2017 17:02

На Київському факультеті Національної академії Національної гвардії України проходять службу батьки талановитої дівчинки Дарини, яка у свої неповні 9 років, має цілий арсенал нагород.

Гвардійське подружжя: заступник начальника Київського факультету Національної академії Національної гвардії України з тилу підполковник Микола Демиденко та начальник лабораторії кафедри правових дисциплін молодший лейтенант Надія Демиденко дуже пишаються своєю донечкою. Ще з дитячого садочка дівчинка проявляла інтерес до танців. І вже у п’ять років стала учасницею народного хореографічного колективу «Оксамит», з яким брала участь у багатьох конкурсах, змаганнях та концертах.

У 2016 році на IV Всеукраїнському фестивалі хореографічного мистецтва «Planet dance fest» разом зі своїм колективом дівчинка стала золотим призером. На рахунку «Оксамиту» багато перемог у конкурсах містами України і за кордоном.

 «Так приємно дивитися, коли виступає твоя дитина, але найбільше я радію, коли бачу, як завзято вона тренується і йде до своєї мети. Танці – це справа не тільки нашої Даринки – це те, що об’єднує нашу родину, адже ми разом готуємо костюми, обговорюємо номери, переймаємося перемогами, іноді і поразками…», - додала мати дівчинки.

Наразі Даринка вже вступила до Боярської дитячої школи мистецтв і займається сучасною хореографією у колективі «Грандіс». Наполегливо тренуючись, постійно відвідуючи майстер-класи, вона демонструє чудові результати, а батьки підтримують і сприяють розвитку здібностей дитини.

Бажаємо Даринці успіхів у її творчій, нелегкій, але такій цікавій справі, міцного здоров’я та цілеспрямованості.

молодий лейтенант Альона Крижановська,

фото з архіву родини Демиденко