новини

На гуманітарному факультеті пройшли змагання з міні-футболу

09.11.2017 10:35

На гуманітарному факультеті Національної академії Національної гвардії України відбулася першість з міні-футболу на базі спортивного комплексу «Металіст». В змаганнях брали участь 8 команд, 7 команд від навчальних груп та команда офіцерів курсу.

Незважаючи на прохолодну погоду, атмосфера була досить тепла. Та і групи підтримки команд  досить активними. Було дуже цікаво спостерігати за  спортивною боротьбою, яка розгорнулася на футбольному полі між командами-суперницями. Впродовж чотирьох годин курсанти і офіцери факультету змагалися між собою за звання переможця.

«Спорт, дух суперництва формує у гвардійця культуру боротьби, оптимізму, бадьорості. Гра в команді зміцнює колектив всередині підрозділу, військове товариство в цілому», - зазначив начальник курсу майор Іван Сергієнко.

За підсумками першості з міні-футболу гуманітарного факультету перше місце вибороли курсанти п’ятого року навчання.

Друге місце з мінімальним відривом посіла команда першого року навчання, третє – команда четвертого року навчання.

Кращими гравцями були визнані Роман Іванюк, Андрій Лічман, Артур Шиленко, Євген Старіков, Сеймур Гурбанов, Владислав Танцюра, Сергій Манишев та Вадим Собора.

Всі присутні під час змагань отримали багато позитивних вражень. Команди переможниці були нагороджені приємними солодкими призами.

Ольга Олійник,

фото Вікторії Максюти