новини

Курсанти Київського факультету розповідали жителям столиці про переваги служби у Нацгвардії

10.11.2017 14:00

Офіцери та курсанти Київського факультету Національної академії Національної гвардії України провели агітаційну роботу щодо популяризації військової служби за контрактом.

Захід пройшов на бульварі Академіка Вернадського, де киянам та гостям міста розповіли про умови та переваги проходження військової служби за контрактом у лавах Національної гвардії України.

«Наша країна потребує військовослужбовців, які мають професійні навички, високе почуття патріотизму, і готові до впевнених дій та виконання покладених завдань. Військова служба за контрактом у Національній гвардії України - це гарна перспектива для громадян забезпечити власне майбутнє», -  розповідає заступник начальника факультету майор Руслан Кізян.

Перехожі привітно реагували на людей у формі. Особлива увага громадян була прикута до яскравих банерів та буклетів, які наочно висвітлюють діяльність Національної гвардії України, цілком обґрунтовано формуючи позитивний імідж нашого військового формування із правоохоронними функціями.

«Військова служба не легка, але я абсолютно свідомо обрав цю професію. На факультеті навчають честі, гідності, відповідальності. Тут юнаки перетворюються на справжніх захисників своєї рідної держави. Пишаюсь, що у майбутньому стану офіцером Національної гвардії України», - зазначив курсант третього року навчання солдат Артем Трофименко.

Мешканці Києва з зацікавленням спілкувались з військовослужбовцями, ставили питання та отримували вичерпні відповіді.

молодший лейтенант Альона Крижановська,

фото автора