новини

Колишній заступник командира танкової дивізії зустрівся з курсантами Академії Нацгвардії

13.11.2017 15:18

В центрі культури Національної академії Національної гвардії України відбулася зустріч колишнього заступника командира 6 танкової дівізії Національної гвардії України з курсантами гуманітарного факультету.

Полковник запасу Анатолій Кругляк присвятив військовій службі 35 років. З 1991 року дивізія, у якій служив Анатолій Кругляк, розпочала плідну співпрацю з Харківським військовим інститутом Національної гвардії України та 30-ою дивізією Національної гвардії США. У 1992 році збірна команда дивізії та військового інституту провели сумісні навчання з гвардійцями Національної гвардії Каліфорнії на території полігона 6 танкової дивізії Національної гвардії України.

Анатолій Кругляк поділився з молодими гвардійцями власним досвідом, розповів їм про військову культуру, особливості служби та військового товариства.

«Справжній військовий повинен бути патріотом своєї країни. Адже, саме ви - нове покоління, за яким майбутнє України. Саме від вас залежить майбутнє нашої держави, яка знаходиться у досить нелегкій ситуації», - каже Анатолій Кругляк.

Починаючи з 2014 року, Російська Федерація розпочала неоголошену війну проти України. Ця війна торкнулась й Анатолія Андрійовича, а саме його доньки та її чоловіка, які з початку 2015 року виконують бойові завдання у зоні АТО.

«Дідусь є для мене авторитетом та прикладом. Він завжди мотивує досягати всіх поставлених цілей, бути справжнім захисником своєї Батьківщини. Ще з дитинства дідусь виховував у мене любов до своєї рідної землі, наголошував на тому, що її треба не тільки любити, а й захищати», - ділиться враженнями курсант гуманітарного факультету Дмитро Орлов, внук полковника Анатолія Кругляка та продовжувач військової династії.

«Управління факультету й надалі буде проводити такого роду зустрічі з колишніми військовими-патріотами та героями нашого часу. Ми  виховуємо та будемо виховувати справжніх захисників України, патріотів своєї землі та народу», - зазначив заступник начальника гуманітарного факультету по роботі з особовим складом підполковник Олександр Загребельний.

Завершилася зустріч фотографуванням курсантів із гостем на згадку.

Вікторія Максюта, Дмитро Орлов,

фото Вікторії Максюти