новини

Курсанти гуманітарного факультету відвідали художню галерею

13.11.2017 11:00

В рамках культурно-просвітницької роботи, курсанти гуманітарного факультету, разом із своїм куратором, викладачем кафедри психології та педагогіки лейтенантом Наталією Тробюк відвідали відому в Харкові галерею «АВЕК».

Галерея «АВЕК» - це найбільша приватна галерея в місті, на базі якої проводяться художні виставки, і єдина галерея, яка проводить виставки художників зі світовим ім'ям.

«Кожен військовослужбовець, а тим паче майбутній офіцер, повинен бути не тільки майстром військового діла, а й обізнаною та всебічно розвинутою людиною. Тому організація дозвілля військовослужбовців Академії відіграє важливу роль у вихованні курсантів. В ході даних заходів курсанти відпочивають душею, збагачують свій внутрішній світ і уявлення, психологічно розвантажуються і стають цілковито готовими до нових звершень і плідної праці», – зазначила лейтенант Наталія Тробюк.

Курсанти гуманітарного факультету залишилися задоволеними цією надзвичайною екскурсією, адже вони змогли дізнатися багато цікавого з історії культури, поринути в чарівний світ образотворчого, художнього мистецтва та отримати справжню духовну насолоду та творче натхнення для успішного навчання та виконання службових обов’язків.

 «Ми із задоволенням відвідали галерею та насолодились роботами митців. Весела компанія та прагнення до пізнання нового пробудила цікавість до сучасного мистецтва», – ділиться враженнями курсант першого року навчання Владислав Галка.

Подібні куточки мистецтва та інтелектуального відпочинку міста Харкова допомагають  командуванню Академії дотримуватись пріоритетного напрямку у  вихованні майбутніх офіцерів, а саме розвитку  патріотизму і толерантності.

Марія Іщенко,

фото Юлії Ромах