новини

Курсанти Київського факультету завітали до «Межигір’я»

21.11.2017 16:08

Курсанти першого року навчання Київського факультету відвідали Національний парк, що розташований в селі Нові Петрівці Вишгородського району Київської області.

Екскурсія була досить насичена та цікава. Курсанти мали змогу відчути, що Межигір'я - це місце, де відпочиває душа і тіло, де рослини поєднуються між собою в дивовижному ландшафтному дизайні. Під час екскурсії присутні насолодилися красою витворів людської фантазії - зразками античної архітектури,  дивовижними рослинами. Всім сподобалося відвідування Межигір'я, привабливі види місцевості, що притягують до себе, велика кількість розкішних будинків та прекрасні краєвиди  Дніпра.

Зацікавив військовослужбовців і автопарк з ретро-машинами та сучасними автомобілями. Щоб оглянути всю територію парку знадобиться багато часу, прискорити цей процес допомогли велосипеди, а також – гольф-кари.

В ході  екскурсії  присутні милувалися  мережею водойм, що витікають з артезіанських свердловин: озера, водоспади, фонтани.

 «Мене вразила флора та фауна парку. Також мене захопив автопарк, поєднання у ньому естетичної краси старих авто, стилю та швидкості сучасних машин. Раджу кожному завітати до парку, насолодитися красою природи та архітектури, збагатити свій естетичний світогляд та просто гарно провести час», - поділився враженнями курсант першого року навчання солдат Дмитро Коршак.

Відвідувачі відпочили та насолодились чудовим ландшафтним дизайном цього чарівного куточка української землі. Заповідник у Межигір'ї засвідчує можливість і багатообіцяючі перспективи для розвитку і розширення природо-заповідного фонду України.

молодший лейтенант Альона Крижановська,

фото солдата Іллі Гандзюка