новини

В Національній академії урочисто провели в запас солдатів строкової служби

21.11.2017 16:50

На стройовому плацу Академії відбулись урочистості з нагоди звільнення в запас військовослужбовців батальйону забезпечення навчального процесу, які відслужили встановлений термін строкової служби.

Розпочався урочистий захід із підняття державного прапору на стройовому плацу Академії.

До строковиків звернувся начальник Національної академії Національної гвардії України генерал-майор Сергій Соколовський.

«Півтора роки служби та навчання в Національній академії стали школою гарту та мужності для Вас. Саме тут Ви отримали глибокі знання з бойової та спеціальної підготовки. Переконаний, що уміння, навички, професіоналізм, здобуті в процесі проходження служби, неодмінно знадобляться в повсякденній діяльності. Поздоровляю Вас з успішним завершенням служби. Бажаю міцного здоров'я, щастя та благополуччя», - зазначив він.

Наказом начальника Національної академії за старанність та сумлінне виконання обов’язків та з нагоди звільнення в запас Збройних сил України, військовослужбовців заохотили: подяками, грамотами, фотокарткою біля розгорнутого Бойового Прапора Національної академії та присвоїли чергове військове звання «старший солдат» і «сержант».

Особовий склад вшанував військовослужбовців проходженням урочистим маршем.

В центрі культури для солдатів була організована святкова концертна програма, де кожен офіцер батальйону подякував підлеглим за зразкову службу. Вокальний гурт «П’ять стихій» привітали гвардійців та подарували чудові пісенні композиції.

«Ви чесно і сумлінно виконували свій військовий обов'язок, служили так, як вимагає Військова Присяга на вірність Українському народові. Той досвід, який ви здобули під час проходження військової служби у батальйоні забезпечення навчального процесу, знадобиться вам в подальшому житті, навчанні та працевлаштуванні. Я вдячний кожному солдату, який впродовж відведеного терміну сумлінно ставився до службових обов’язків», - привітав військовослужбовців командир батальйону навчального процесу підполковник Дмитро Дрібноход.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ