новини

На Київському факультеті розпочалась здача підсумкової перевірки

22.11.2017 15:20

Для перевірки рівня підготовки військовослужбовців, до підрозділу прибули офіцери Головного управління та Національної академії Національної гвардії України.

Протягом двох днів офіцери та військовослужбовці за контрактом факультету здаватимуть заліки з таких предметів як: вогнева, гуманітарна, фізична, методична, тактична та стройова підготовки та статути ЗСУ.

У перший день особовий склад на чолі з доцентом кафедри озброєння та стрільби Національної академії НГУ підполковником Володимиром Соколовським виїхав до військової частини 3027 (село Нові Петрівці), де продемонстрували свої знання та навички з вогневої підготовки.

По поверненню до підрозділу, військовослужбовці зібралися у лекційній залі факультету, де письмово, у формі тестів, показали знання з гуманітарної підготовки та статутів ЗСУ. Заліки з вищезазначених предметів приймали начальник відділу по роботі з особовим складом полковник Юрій Драган та заступник начальника відділу обліку особового складу підполковник Євген Кустодінчев.

Протягом першого дня здачі, переважна більшість військових показала відмінні та добрі результати. З впевненістю можна сказати, що військовослужбовці упродовж навчального року наполегливо працювали над собою, вдосконалювали свої професійні навички.

«Під час здачі іспитів кожен військовослужбовець демонструє, на що він здатний. Періодична перевірка у гвардійців знань та навичок військової справи  допомагає вчасно виявити напрямок діяльності, на який слід звернути більше уваги», - зазначив начальник Київського факультету полковник Дмитро Корнієнко.

Попереду на військовослужбовців чекає другий етап здачі заліків та підведення підсумків.

молодший лейтенант Альона Крижановська,

фото автора