новини

«Гідність та свобода – гасло нашого народу!»

22.11.2017 16:35

Курсанти гуманітарного факультету Національної академії Національної гвардії України відвідали культурно-мистецький захід «Гідність та свобода – гасло нашого народу», присвячений Дню Гідності та Свободи України.

Захід відбувся в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва. У святкуванні заходу взяли участь молодіжні колективи і окремі виконавці учбових закладів культури: Харківського національного університету мистецтв ім. І.П. Котляревського, Харківського музичного училища ім. Б.М. Лятошинського, Харківського вищого коледжу мистецтв, Палацу дитячої та юнацької творчості, а також Дергачівського районного Будинку культури та Обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва.

Курсанти насолоджувалися виступами сучасних молодіжних колективів. Під час виступу молоді таланти не залишили байдужими нікого, адже саме під час таких щирих, патріотичних, гідних виступів відчувається сила, мужність та незломність усього великого українського народу

«Кожен українець повинен розуміти велику значущість цього дня в сучасній історії. Ми маємо відноситися з величезною подякою та гордістю до наших героїв та захисників. Листопад 2013 року був надзвичайно важким іспитом для України, коли українці продемонстрували свою гідність, відстоювали свої права, честь та прагнення до свободи. Описати, а тим більше – відчути глибину трагедії, що сколихнула увесь світ, яка впала невимовним тягарем на Україну, нині не під силу нікому. У цей великий день в Україні та в цілому світі говориться про тих, хто не задумуючись, віддав своє життя в ім’я свободи, гідності та захисту рідної землі», - зазначив заступник начальника гуманітарного факультету по роботі з особовим складом підполковник Олександр Загребельний.

сержант Христина Бойчук,

фото Вікторії Максюти