новини

В Академії розпочався курс НАТО присвячений вихованню майбутніх лідерів (відео)

22.11.2017 17:53

Представники Програми Професійного Розвитку Україна-НАТО Офісу зв’язку НАТО в Україні прибули до Академії з метою проведення «Модульного курсу з лідерства» із залученням міжнародних експертів.

Курс розрахований на два дні і візьмуть участь в ньому курсанти, слухачі-магістри та ад’юнкти Академії, загалом вісімдесят учасників. На третій день заплановано проведення круглого столу між офіцерами головного управління Національної гвардії, командуванням навчального закладу та представниками делегації з метою обговорення питань подальшої співпраці.

«Я радий вітати представників НАТО в Академії, які вже за декілька років стали нашими близькими друзями. Ми чітко розуміємо, що ті системні реформи, які зараз відбуваються у секторі безпеки і оборони нашої держави, неодмінно стимулюють і реформування освіти в оборонній сфері. Даний процес вимагає використання та впровадження кращого міжнародного досвіду в процес підготовки майбутніх офіцерів Національної гвардії. Ми завжди відкриті до співпраці і проведення заходів із залученням представників НАТО, безперечно, є одним з наших пріоритетних напрямів діяльності», - зазначив під час відкриття заходу начальник Національної академії Національної гвардії України генерал-майор Сергій Соколовський.

Загалом «Модульний курс Лідерства» включає в себе проведення не тільки теоретичних лекцій, а й суттєву практичну частину. Протягом першого дня заступник декана Києво-Могилянської Бізнес-Школи Володимир Павелко вже провів практичне заняття за темою «Лідерство в умовах невизначеності».

«Я завжди дуже задоволений аудиторією, яка бере участь в наших курсах на базі Академії Національної гвардії. Я бачу, що ви потребуєте ці знання і завжди готові активно працювати аби їх отримати. Цей курс є вкрай актуальним для вас – цей курс про лідерів і для майбутніх лідерів. А я впевнений, в цій аудиторії знаходяться майбутні українські лідери», - зазначив Менеджер Програми Професійної Підготовки Україна-НАТО Ове Уруп-Медсен.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ