новини

На Київському факультеті триває здача підсумкової перевірки

23.11.2017 10:43

Особовий склад факультету працював над здачею фізичної, стройової, методичної  підготовки та тактичної підготовки військ.

Начальник навчально-методичного центру Національної академії НГУ полковник Володимир Тробюк побажав військовослужбовцям успішно здати всі нормативи і показати найкращі результати.

Для здачі нормативів – бігу на 100 та 1000 метрів, вправи №2 – підтягування на перекладені,  комплексної силової вправи було обладнано навчальні місця, на яких військовослужбовці показали свою фізичну вправність. Для підняття настрою гвардійців, протягом всієї здачі фізичної підготовки, військовий оркестр виконував різноманітні музичні композиції. Особовий склад дуже відповідально поставився до виконання нормативів і приклав максимум зусиль для отримання високих оцінок.

«Військовослужбовці вдосконалюють свої вміння та навички під час занять з професійної та фізичної підготовки і отримані знання протягом двох днів підтвердили здачею заліків з підсумкової перевірки. Фізична підготовка є основою бойової підготовки у Національній гвардії. Важливість відмінного фізичного стану для сучасного військовослужбовця понад усе», - зазначив начальник відділення по роботі з особовим складом Академії полковник Юрій Драган.

На плацу підрозділу заступник начальника відділу обліку особового складу Національної академії НГУ підполковник Євген Кустодінчев перевірив стройовий вишкіл особового складу, знання стройового статуту та стройових прийомів.

Представники комісії наголосили на важливості рівню здачі заліків з основних предметів, які складають основу професійної діяльності особового складу. Зокрема, що стосується офіцерів, основна увага приділялася їхній спроможності ефективно виконувати службові обов’язки в умовах сучасності.

молодший лейтенант Альона Крижановська,

фото автора