новини

Міжнародні фахівці розповіли офіцерам і курсантам Академії, як стати справжніми лідерами

24.11.2017 09:48

Протягом двох днів в Національній академії Національної гвардії України було проведено черговий курс Програми Професійного Розвитку Україна-НАТО. Мета курсу – детальніше розкрити поняття лідерства та як його досягти.

Спікери курсу прочитали лекції та провели декілька практичних занять, на яких курсанти та офіцери в ролі лідерів колективів вчились приймати рішення. Всі присутні були розділені на групи для того, щоб в таких мікроколективах учасники мали змогу відпрацьовувати поставлені завдання.

«Курсанти та офіцери – аудиторія, з якою хочеться працювати. Ви відповідальні та прагнете до нових знань. Нам, як організаторам цього заходу, приємно бачити таку віддачу. В нас більше ніж 50 партнерів по всій країні і ми завжди залюбки повертаємося саме до Академії Національної гвардії. Наступного року кількість курсів нашої Програми на базі Академії буде збільшено вдвічі. Ви активні і з вами хочеться працювати», - зазначив керівник Програми Професійного Розвитку Україна-НАТО Ове Уруп-Медсен.

«Я хочу подякувати організаторам курсу та лекторам, які провели даний захід в нашому навчальному закладі. Ми активно впроваджуємо міжнародний досвід в навчальний процес Академії і ті знання, які ви надали нам протягом двох днів, безперечно, є важливими і актуальними. Сподіваюсь, наша співпраця і надалі буде такою ж ефективною, а кількість заходів за участю міжнародних фахівців тільки зростатиме», - звернувся до представників НАТО начальник Академії генерал-майор Сергій Соколовський.

По завершенню курсу всім учасникам були вручені сертифікати.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ