новини

На Київському факультеті підвели підсумки професійної підготовки

25.11.2017 12:00

На факультеті пройшла заключна частина підсумкової перевірки особового складу Київського факультету Національної академії Національної гвардії України.

До перевірки залучилися офіцери та військовослужбовці за контрактом. Військовослужбовці оцінювалися за рівнем підготовленості із програм бойової та спеціальної підготовки. Перевірено теоретичні знання з гуманітарної, методичної  підготовки, статутів Збройних сил України та практичні знання з фізичної, стройової та вогневої підготовки. Це дало змогу оцінити кожного військовослужбовця. Адже після здачі заліків важливо зрозуміти, над чим треба працювати в подальшому, а що необхідно вдосконалювати.

За підсумками перевірки, військовослужбовці Київського факультету успішно здали всі нормативи та показали добрий результат. У кращу сторону було відзначено начальника кафедри правових дисциплін полковника Олександр Ткаченко, старшого офіцера групи по роботі з особовим складом майора Аллу Клачко, начальника служби фізичної підготовки та спорту капітана Ярослава Гудзяка та начальника кабінету навчально-допоміжного персоналу старшину Наталію Осипенко.

«Підготовленість офіцера є надзвичайно важливою, адже ми служимо у вищому військовому учбовому закладі, і саме ми готуємо майбутніх офіцерів -нацгвардійців. Завжди тримаючи марку, ми повинні бути взірцем для курсантів», - підкреслив начальник навчально-методичного центру Національної академії Національної гвардії України полковник Володимир Тробюк.

молодший лейтенант Альона Крижановська,

фото автора