новини

Офіцери Національної академії закріпили свої навички в стрільбі

28.11.2017 13:02

На базі вогневого комплексу Академії з офіцерським складом відбулися теоретичні і практичні заняття з вогневої підготовки.

В Національній академії приділяють значну увагу професійній підготовці офіцерів. Потужна навчально-матеріальна база вишу Нацгвардії дозволяє сьогодні значно підвищити рівень підготовки майбутніх офіцерів.

Військовослужбовці виконували стрільби з пістолета Макарова. Разом із стрільбами, офіцери здавали нормативи по збиранню - розбиранню пістолета Макарова для закріплення та підтримання своїх навичок володіння зброєю.  Аби освіжити свої теоретичні знання, офіцерський склад відповідав на питання у тестовій формі. Тести відображали наявність потрібних знань при використанні зброї та правила безпеки.

Під час практичного виконання вправи, офіцери продемонстрували високий рівень підготовки і проявили найкращі професійні якості.

«Характерною ознакою кожної професійної армії є підготовка та вишкіл її бійців, тому і в Академії приділяється величезна увага вогневій підготовці. Вогнева підготовка одна із ключових сфер компетентності офіцера. Кафедра озброєння та стрільби проводить роботу, щоб вогнева підготовка проводилася на постійній, систематичній основі. Враховуючи новітні тренажери, встановлені в Академії, ми приділяємо максимум зусиль, щоб наші офіцери були справжніми професіоналами», - зазначає начальник кафедри озброєння та стрільби полковник Петро Пістряк.

Проведення практичного заняття з вогневої підготовки дозволило в черговий раз підвищити професійні навички військовослужбовців Національної академії Національної гвардії України.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ