новини

З офіцерами Національної гвардії України пройшли практичні заняття з англійської мови

30.11.2017 11:46

З військовослужбовцями, які навчаються на інтенсивних курсах вивчення англійської мови в Академії, були проведені комплексні практичні заняття за темами: «Основи радіо обміну» та «Робота з картами».

Під час занять військовослужбовці були призначені на посади з певними обов’язками і діяли відповідно до ситуацій. Ситуації були відпрацьовані з використанням досвіду, набутого під час участі у міжнародних навчаннях, міжнародних миротворчих операціях.

«Заняття надало можливість військовослужбовцям показати свої навички у володінні англійською мовою, ознайомитися із принципами ведення радіопереговорів у країнах-членів НАТО та вдосконалити свої навички у спілкуванні мовою, що вивчається. Окрім того, у майбутньому військовослужбовці зможуть використовувати цей досвід під час участі у спільних міжнародних навчаннях та тренуваннях», - зазначив начальник мовного центру майор Артем Радванський.

Під час занять активно використовувалися карти для графічного відображення дій відповідно до ситуацій та лінгафонна лабораторія з метою імітації ведення радіопереговорів.

Військовослужбовці були задоволені таким видом занять, адже вони дали змогу оцінити свої можливості і звернути увагу на ті аспекти, які потрібно вдосконалити в подальшому вивченні англійської мови.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ