новини

Військовослужбовці Академії взяли участь у нагородженні переможців конкурсу «Вища школа Харківщини - кращі імена»

29.11.2017 15:57

В рамках обласного конкурсу «Вища школа Харківщини – кращі імена» підполковник Віктор Кашпур був нагороджений дипломом.

Конкурс «Вища школа Харківщини – кращі імена» започаткований у 1999 році. За 18 років лауреатами та дипломантами конкурсу стали понад 800 викладачів вищих навчальних закладів.

Під час урочистих заходів у Палаці студентів Національного технічного університету «Харківський політехнічний університет» старшому викладачу кафедри експлуатації та ремонту автомобілів та бойових машин підполковнику Віктору Кашпуру вручили диплом в номінації: «За шляхетний приклад служіння українському народові».

Представники Харківської обласної адміністрації привітали учасників та переможців конкурсу і висловили їм слова подяки за відданість своїй справі та працю, спрямовану на виховання молоді та збереження кращих освітянських традицій Харківщини.

«Отримати диплом такого престижного конкурсу «Вища школа – кращі імена» - це справжнє визнання. Я дійсно дуже радий, що мені вдалося досягти такого високого результату. Участь у конкурсі дала мені наснагу йти далі, досягати висот у більш широкому масштабі», - зазначив підполковник Віктор Кашпур.

Учасників свята привітали кращі творчі колективи вищих навчальних закладів Харківщини – лауреати міжнародних та всеукраїнських конкурсів та фестивалів.

Щиро вітаємо нашого дипломанта та бажаємо подальших професійних успіхів і досягнень.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ