новини

Курсанти командно-штабного факультету позмагалися у майстерності володіння зброєю під час гри у пейнтбол

04.12.2017 10:00

Для курсантів була запланована цікава програма вихідного дня з відвідуванням пейнтбольного комплексу «Екстремал».

Кожні вихідні представники командно-штабного факультету дуже цікаво проводять свій відпочинок, здійснюючи різноманітні культпоходи.

Військовослужбовці разом з курсовим офіцером старшим лейтенантом Олександром Міховим завітали до пейнтбольного комплексу «Екстремал». Хлопців чекало захоплююче та насичене дозвілля, за допомогою якого вони змогли поєднати веселощі, дух суперництва та вправну майстерність на практиці.

На самому полі бою знаходилися  природні та штучні перешкоди, за якими можна було укриватися від противника перебігаючи, перестрибуючи та перекочуючись від одного укриття до іншого.

Майбутні офіцери поринули в атмосферу ведення командного бою. Міць та бойовий дух тримали команди в повній згуртованості та взаєморозумінні.

Всі курсанти отримали багато вражень та емоцій від гри в пейнтбол, а також засвоїли теоретичний матеріал з тактики на практиці.

«Працювати в команді було цікаво та весело. Завдання щодо захоплення прапору команди противника виконувалися швидко та захоплююче. Залюбки приїхав би ще пограти в пейнтбол у складі курсантів нашого курсу, і раджу всім курсантам Академії відвідати цей захід, тому що це нові емоції та враження», - розповідає солдат Олексій Кофанов.

Наприкінці відпочинку старший лейтенант Олександр Міховий зазначив: «Усі хлопці, без винятку, проявили свої здібності та моральні якості, які дійсно гідно прославляють нашу Академію».

старший лейтенант Ігор Височин,

фото Івана Дремуха