новини

В Академії обговорили актуальні питання організації та управління діяльністю підприємств у сучасних умовах господарювання

04.12.2017 10:10

На факультеті економіки та менеджменту Національної академії Національної гвардії України під науковим керівництвом начальника факультету полковника Сергія Павлова та  завідувача кафедрою менеджменту та військового господарства Майї Черкашиної було проведено VII науково-практичну конференцію на тему: «Актуальні питання організації та управління діяльністю підприємств у сучасних умовах господарювання».

В ході роботи конференції на 6 секційних засіданнях були розглянуті наступні актуальні питання:  роль стратегічного маркетингу та стратегічного управління у підвищенні конкурентоспроможності підприємства, факторів покращення іміджу компанії в умовах постіндустріальної економіки; застосування лінійного програмування до обґрунтування чисельності співробітників; інвестиційна діяльність підприємств у сучасних умовах; використання людського капіталу в контексті концепції фінансового менеджменту; управління матеріальним забезпеченням Національної гвардії України.

Під час науково–практичної конференції учасники плідно попрацювали та отримали корисний досвід, обговорили перспективні наукові ідеї для реалізації нових наукових проектів.

«Проведення конференцій є систематичним на факультеті. Кожного року в нашому навчальному закладі з’являється велика кількість новітніх наукових розробок і прикладається максимум зусиль для подальшого впровадження їх в службово-бойову діяльність Національної гвардії. Сьогодення вимагає нових, виважених кроків у розвитку Національної гвардії, тому науково-педагогічний склад факультету робить усе можливе для досягнення цієї мети», - зазначив начальник факультету економіки та менеджменту полковник Сергій Павлов.

Результати роботи конференції рекомендовано до впровадження в навчальний процес Академії при викладанні дисциплін з менеджменту та військового господарства.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ