новини

Особовий склад Академії Нацгвардії долучився до акції "Гвардійська родина - тобі, Україно!" (відео)

06.12.2017 19:08

В Національній академії Національної гвардії України проходить благодійна інформаційно-пропагандистська акція під назвою "Гвардійська родина - тобі, Україно", яка присвячена до Дня Святого Миколая.

Акція проходить з метою подальшого розвитку цивільно-військового співробітництва, зміцнення довіри мешканців Луганської та Донецької областей до військовослужбовців, підвищення авторитету Національної гвардії України в суспільстві. Проведення зазначеної акції передбачає збір гуманітарної допомоги та її передачу постраждалим в ході бойових дій жителям районів Луганської та Донецької областей.

Особовий склад Академії активно бере участь в даному заході. Загалом на сьогоднішній день вже зібрано велику кількість дитячого та дорослого одягу, найрізноманітніших іграшок, взуття, засоби індивідуальної гігієни, зошити, канцелярське приладдя, печиво та солодощі, цікаві дитячі книжечки з українськими казками.

«Приємно зазначити, що до акції долучився майже весь особовий склад Академії та їх рідні, адже у День святого Миколая дитина більше ніж зазвичай чекає на диво та мріє отримати подарунки. Нехай ці речі принесуть їм радість та позитивні емоції», - зазначив старший офіцер відділу по роботі з особовим складом майор Микола Черніченко.

Крім того, до акції долучилися військовослужбовці Київського факультету. Гвардійці та їх родини зібрали корисні та приємні подарунки.  Також до такої необхідної та шляхетної справи приєдналися учні та педагоги Білогородської школи № 2 Києво-Святошинського району. Діти з радістю підготували листи з малюнками та привітаннями до Дня Святого Миколая, а також солодкі гостинці.

«Кожна дитина мріє про подарунки та солодощі, а діти, на долю яких випали такі випробування, варті окремої уваги та допомоги. Тож, хочеться подякувати кожному, хто взяв участь у акції добра, тепла та людяності, адже з невеликим внеском кожного відкривається щира душа всієї гвардійської родини», - розповідає заступник начальника Київського факультету по роботі з особовим складом полковник Олег Ольшанський.

Хочеться висловити величезну подяку усім небайдужим, що не залишились осторонь дитячих проблем.

Відділ по роботі з особовим складом НА НГУ та молодший лейтенант Альона Крижановська