новини

Особовий склад Київського факультету долучився до проведення Всеукраїнського тижня права

12.12.2017 15:19

Протягом тижня на Київському факультеті проводилися інформування, лекції, виставки, брейн-ринг, присвячені Всеукраїнському тижню права.

На тематичній лекції для курсантів першого року навчання «Права людини та їх дотримання в діяльності правоохоронних органів» доцент кафедри правових дисциплін Олена Дручек зауважила: «Права людини є важливою морально-етичною та правовою категорією. Проведення тижня права на факультеті сприяло піднесенню на вищий рівень правової освіти. Щоб вміти відстоювати свої права, їх треба знати. Усвідомлення своїх прав та вміння ними користуватись - невід’ємна частина якісного життя».

Також науково-педагогічні працівники кафедри правових дисциплін взяли участь у виставці-форумі «Правники-суспільству», що проходила у Київській міській державній адміністрації. Представники Київського факультету поділилися своїми пропозиціями щодо підготовки юристів та місця молодих фахівців-правників на ринку праці. Долучилися вони й до майстер-класу з надання правової допомоги населенню, а також використання юридичних технологій досудового вирішення спорів.

«Такі заходи є надзвичайно важливими та корисними як для курсантів, так і для   науково-педагогічних працівників, які повинні постійно працювати над своїм розвитком та вдосконаленням, адже саме на нашому факультеті готують  майбутніх офіцерів-нацгвардійців за спеціальністю «Право», - зазначив начальник кафедри правових дисциплін полковник Олександр Ткаченко.

молодший лейтенант Альона Крижановська