новини

В Академії Нацгвардії відбулось урочисте вручення сертифікатів науково-педагогічним працівникам вишу

12.12.2017 15:32

В Академії завершилося навчання на курсах підвищення кваліфікації науково-педагогічних та педагогічних працівників.

Викладачі, які тільки розпочинають свій педагогічний шлях, отримали знання з організації освітнього процесу, з педагогіки, психології та філософії. Цьому їх наполегливо навчала команда наших досвідчених педагогів, які досконало володіють майстерністю працювати з аудиторією, уміють формувати відповідне до сучасних вимог педагогічне мислення, мають необхідну кваліфікацію та педагогічний досвід.

Крім того, присутніх вчили комунікативній техніці формування позитивного іміджу викладача,  як використовувати стратегії і тактики педагогічного спілкування, обирати інтерактивні методи навчання тощо.

За програмою курсів, у період між завершенням викладання дисциплін та складанням екзамену, кожен науково-педагогічний працівник, який навчався на курсах, успішно провів пробне або відкрите заняття. Результати цих занять обговорили на засіданнях кафедр, де колеги вказали на позитивні та негативні моменти методики проведення, визначили ступінь оволодіння здобутих знань, надали викладачу рекомендації та побажання для подальшої педагогічної діяльності.

По завершенню навчання зі слухачами курсу був проведений підсумковий контроль знань. Начальник навчально-методичного центру Академії полковник Володимир Тробюк привітав викладачів Академії з успішним завершенням курсів, вручив відповідний документ про післядипломну освіту – свідоцтво про підвищення кваліфікації науково-педагогічного та педагогічного працівника та побажав не зупинятись на досягнутому і продовжувати вдосконалювати свої знання.

«Науково-педагогічні та педагогічні працівники здобули нові знання та навички, які застосовуватимуть в практичній роботі. За результатами контролю можна впевнено сказати, що такий результат забезпечить можливість кожному розвивати свої професійні якості, а Академії – нарощувати свій кадровий потенціал», - зазначив полковник Володимир Тробюк.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ