новини

В батальйоні забезпечення навчального процесу Академії розпочалась комплексна перевірка

13.12.2017 14:24

В ході роботи комплексної групи, на чолі з головою комісії полковником Миколою Товмою, здійснюється перевірка морально-психологічного стану особового складу, стану роботи командування батальйону забезпечення навчального процесу щодо організації виконання службово-бойових завдань.

Основною метою перевірки є надання практичної допомоги командуванню батальйону у виконанні службово-бойових завдань та перевірка стану роботи командування, підрозділів батальйону щодо планування та проведення заходів в організації службової діяльності, навчання, морально-психологічного забезпечення та роботи з особовим складом.

Офіцерами, призначеними для контролю, вже були перевірені дії особового складу батальйону забезпечення по сигналу «Збір» та проведено  стройовий огляд особового складу. Під час перевірки, особовий склад батальйону діяв швидко, своєчасно  та в повному обсязі отримав все необхідне майно і зброю.

Крім того, була перевірена наявність у офіцерів плануючих документів та особистих планів роботи, знання діючих наказів, стан озброєння, засобів індивідуального захисту та активної оборони.

«Такі перевірки регулярно проводяться в нашому навчальному закладі у кожному підрозділі. Вони призначені для того аби допомогти командирам пробачити слабкі місця у організації роботи в ході службово-бойової діяльності, якщо вони є. Крім того, ці перевірки є стимулом для керівників сумлінно ставитися до своїх службових обов’язків та відповідально організовувати свою роботу та роботу своїх підлеглих», - зазначив заступник начальника Академії по роботі з особовим складом полковник Микола Товма.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ