новини

У капличці Київського факультету провели службу до дня Святого апостола Андрія Первозванного

14.12.2017 12:42

Особовий склад Київського факультету взяв участь у священній молебні з нагоди церковного свята.

На Київському факультеті духовне виховання курсантів є однією із основних складових заходів роботи з особовим складом, яка проводиться з метою виховання духовних і моральних цінностей майбутніх офіцерів.

На території Київського  факультету функціонує капличка, збудована на честь Святого апостола Андрія Первозванного. Саме тому зранку особовий склад Київського факультету зібрався для участі у священній службі. Кожен з них помолився за мир в Україні, за свій народ, родину та за себе. Після молитви отець Олександр подякував присутнім офіцерам та курсантам за спільну молитву та розповів про те, що слід не забувати та цінувати релігію.

«Духовне виховання курсантів є невід’ємною частиною становлення справжнього офіцера. День святого апостола Андрія Первозванного особливо вшановується в Україні, де побудовано багато храмів на його честь.  У цей чудовий день хочу побажати вам спокою, щоб усі негаразди оминали вас і ви йшли на зустріч своїй долі. Хай радість наповнює ваші душі і життя буде сповнене любов’ю», - після священної молебні промовив отець Олександр.

По завершенню служби, представники постійного та перемінного особового складу факультету дружно вітали один одного зі святом. Захід додав сил та терпіння для продовження навчання і залишив по собі тільки найкращі емоції.

Молодший лейтенант Альона Крижановська,

фото Володимира Огородника