новини

На Київському факультеті перевірили готовність особового складу до військової практики

15.12.2017 10:20

Під час роботи на Київському факультеті заступника начальника навчально-методичного центру – начальника навчального відділу Національної академії Національної гвардії України полковника Андрія Горбунова, військовослужбовці перевірили готовність особового складу до проходження практики.

Військова практика курсантів є складовою частиною освітнього процесу з підготовки спеціалістів, обов’язковим компонентом освітньо-професійної програми.

Для проходження практики на другому році навчання курсанти призначаються на посади командирів відділень, заступників командирів взводів із залученням до виконання службово-бойових завдань у складі варт та військових нарядів.

Полковник Андрій Горбунов довів курсантам мету практики, перевірив їх знання та готовність. Також їм видали комплекти методичних матеріалів, необхідних для підготовки до проведення занять у якості керівників на навчальних місцях.

«Думаю, що буде дуже цікаво спробувати себе у ролі командира відділення, ознайомитися ближче з майбутньою спеціальністю, попрацювати над вивченням організаційно-штатної структури військових частин та підрозділів Національної гвардії України  безпосередньо у розташуванні. Я прикладу максимум зусиль, аби бути прикладом у дотриманні військової дисципліни, законності, старанності та творчо застосовувати свої знання, уміння, навички», - поділився своїми думками курсант другого року навчання сержант Віталій Войчук.

Молодший лейтенант Альона Крижановська,

фото автора