новини

Команди факультетів Академії Нацгвардії змагалися у конкурсі КВК (відео)

15.12.2017 10:30

В Національній академії Національної гвардії України пройшло феєричне розважальне шоу клубу веселих та кмітливих.

На сцені центру культури Академії зійшлись команди чотирьох факультетів: «Рекси», «Станція сміх обслуговування», «58/5» і «Станція Шанхай». На початку заходу ведучий молодший сержант Сергій Кондрик привітав команди, побажав їм чесних перемог, а членам журі – справедливого суддівства.

На грандіозне свято гумору зібрався повний зал вболівальників, які протягом гри насолоджувалися гумором та позитивом. А високоповажне журі ретельно аналізувало виступи команд та визначало переможців за сумою конкурсних балів. До складу журі входили колишні капітани та учасники академічної збірної команди КВК «ВВ», президент Харківської ліги КВК, призери Харківської молодіжної ліги КВК Алла Фокіна, Олександр Краснобай, Єгор Пермяков і Руслан Половінка, доцент кафедри соціальних і гуманітарних дисциплін Олександр Гегечкорі.

Змагання учасників проходили в три етапи. Перший конкурс – «Візитна картка», другий – «Відеоконкурс» і третій – «Домашнє завдання».

У першому конкурсі «Візитна картка» молодь мала можливість виявити власні таланти та почуття іскрометного гумору. Глядачі поринули в прекрасну, цікаву, наповнену дотепними жартами, пісенними пародіями атмосферу.

Далі команди представили цікаві відеоролики, в яких вони проявили справжній розум та неординарний підхід про своє курсантське життя.

В останньому конкурсу учасники виконали фінальну пісню, проявивши свою дотепність та оригінальність. Час, виділений на гру, проминув непомітно.

Варто зазначити, що глядацький зал буквально вибухав оплесками після кожного виступу команд КВК.

Отже, за результатами трьох конкурсів перемогу отримала команда інженерно-технічного факультету. У номінації «Найкраща акторська гра» були нагороджені учасники командно-штабного факультету.  Перемогу у номінації «Найкращий жарт» отримали гравці факультету економіки та менеджменту. «Приз глядацьких симпатій» вибороли представники гуманітарного факультету. Учасники команд зізналися, що отримали надзвичайне задоволення від гри.

«Клуб веселих і кмітливіших об’єднує не тільки веселих жартівників, а ще й інтелектуально розвинутих людей із творчими поглядами на життя.  КВК – це не просто стиль життя, це стан душі. Ми намагаємося підбирати такий матеріал, який буде цікавим і смішним для кожного, донести до глядачів радощі та гумор військового буття.  Я впевнений, що глядачі та судді отримали лише позитивні емоції», - зазначив курсант інженерно-технічного факультету Ельман Ферудінов.

Із вітальним словом звернувся заступник начальника Академії по роботі з особовим складом полковник Микола Товма, який подякував учасникам за те, що своїми талантами, невтомною творчою працею та креативом примножують здобутки Академії Нацгвардії. «Усі команди гідно представили свої факультети і викликали шалені емоції у глядачів, у відповідь отримавши потужну підтримку і гучні оплески усіх присутніх. Ми дуже вдячні учасникам за таку веселу та позитивну гру, подарований гарний настрій та веселі жарти», - зазначив він.

Захід пройшов на високому рівні, подарувавши глядачам незабутні позитивні емоції.

[yt_Inserter_Single_Video id="41001"]

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ