новини

На гуманітарному факультеті вшанували кращих військовослужбовців

18.12.2017 15:03

В центрі культури Національної академії Національної гвардії України відбулося вшанування кращих військовослужбовців гуманітарного факультету. Традиційно, на захід були запрошені батьки курсантів, їх рідні та близькі.

«Кожного року ми вшановуємо кращих військовослужбовців, які досягли гарних результатів у навчанні та військовій дисципліні. Я хотів би подякувати батькам за належне виховання, турботу і підтримку, а курсантам докладати максимум зусиль, аби стати справжніми захисниками своєї держави», - розпочав урочистості начальник гуманітарного факультету полковник Сергій Іщенко.

В теплій, родинній обстановці командний склад факультету та курсу звітував про досягнення та здобутки факультету за І півріччя 2017-2018 навчального року. Присутнім у залі було продемонстровано відеоролик про життєдіяльність факультету.

Далі відбулася церемонія заохочення кращих військовослужбовців. Присутні мали змогу почути коротку інформацію про курсантів,  їх участь  та здобутки у повсякденному житті та подальші цілі щодо розвитку у військовій кар’єрі.

По закінченню офіційної частини розпочався святковий концерт. Курсанти привітали своїх колег та запрошених гостей гарними піснями та запальними танцями.

«Я вдячна командуванню  гуманітарного факультету та офіцерам курсу за терпіння та  сумлінне виконання своєї роботи, за виховання та навчання наших синів, доньок. Хочу побажати Вам мирного неба над головою, успіху в досягненні поставлених цілей, благополуччя та наснаги», - висловила слова вдячності мати курсанта Тетяна Гайдар.

«Дуже приємно знаходитися на таких заходах, де панує гарна святкова атмосфера, звучать слова вдячності батьків, проходить шикарний концерт. Все це об’єднує і надихає військовослужбовців на сумлінне навчання, дотримання військової дисципліни, зразкове несення служби та великі досягнення. Так тримати!», - завершив урочистості заступник начальника академії по роботі з особовим складом полковник Микола Товма.

За доброю традицією, з добрим настроєм та позитивними емоціями, вечір вшанування закінчився фотографуванням на пам'ять.

Лілія Рибарчук,

фото Олександра Кириченка