новини

Молоде поповнення роти забезпечення навчального процесу Київського факультету склало Військову присягу

18.12.2017 15:19

В Навчальному центрі Національної гвардії України військовослужбовці строкової служби Київського факультету Національної академії Національної гвардії України присягнули на вірність українському народові.

Військова присяга – особлива, високопатріотична та незабутня подія у житті кожного військовослужбовця, адже вони присягають на вірність своїй Батьківщині.

Юнаки, які пройшли заняття на навчальних зборах та отримали бойову зброю, клялися бути вірними і відданими  українському народові,  сумлінно і чесно виконувати  військовий  обов'язок. На церемонію прийняття присяги були запрошені батьки та рідні гвардійців, які із захопленням спостерігали за військовим ритуалом. Привітання для солдат від батьків та командирів, виконання державного гімну України є невід’ємною частиною свята складання військової присяги.

«Сьогодні, в урочистій обстановці, зі зброєю в руках, перед строєм командирів ви дали клятву українському народові. Вітаю вас з цим знаменним днем, кожен з вас розуміє, що це велика честь, адже нашій країні необхідні мужні чоловіки, які прагнуть стати на захист Вітчизни в цей нелегкий час», - під час вітального слова промовив начальник Навчального центру Національної гвардії України полковник Михайло Кулик.

Обряд освячення провели запрошені священнослужителі Андрій Кулицький та Юрій Галабуда, які побажали бійцям наснаги та терпіння.

Бажаємо молодим захисникам нашої держави успіху та натхнення у службі!

молодший лейтенант Альона Крижановська,

фото автора