новини

Особовий склад Київського факультету привітав вихованців дитячого будинку з Днем Святого Миколая

19.12.2017 17:06

Військовослужбовці Київського факультету завітали до вихованців спеціалізованого будинку дитини міста Боярки Києво - Святошинського району та принесли радість діткам, які з таким нетерпінням чекали на сюрпризи.

[wpeslider id=41129]

У будинку дитини проживають сто чотири дитини віком від народження до семи років. Адміністрація закладу дуже зраділи приїзду військовослужбовців. На час візиту більшість маленьких вихованців вже спали, але все ж відвідувачам вдалося особисто потішити кількох хлопчиків та дівчаток гостинцями та теплими розмовами. Психолог служби психологічного забезпечення факультету Катерина Антоненкова дуже швидко знайшла спільну мову з малюками.

«Найголовніша мета цього заходу - можливість подарувати вихованцям дитячого будинку трохи любові: поглядом, усмішкою, обіймами. Для дітей такі візити – це надія, вони стають щасливішими. Треба завжди памятати, що робити добро легко - варто лише захотіти. Та найголовніше для дітей навіть не подарунки, а та увага, яку вони отримують», - розповів заступник начальника факультету по роботі з особовим складом підполковник Олег Ольшанський.

«Спостерігаючи за малечею, починаєш розуміти справжній сенс буття. Коли вони так довірливо горнуться до тебе, щиро заглядаючи в очі, ти готовий подарувати їм увесь світ. Висловлюємо свою найщирішу вдячність та повагу педагогам, які виховують та опікують діток.  Сьогодні ми подарували діткам необхідні тонометри механічного та автоматичного типу з маленькими дитячими манжетами, дитяче харчування та засоби особистої гігієни», - зазначила  старший офіцер групи по роботі з особовим складом майор Алла Клачко.

Весь колектив будинку дитини щиро подякував гвардійцям за надані подарунки, які так необхідні малюкам.

молодший лейтенант Альона Крижановська,

фото автора