новини

На Київському факультеті пройшов конкурс «Клубу веселих та кмітливих»

21.12.2017 18:53

Особовий склад Київського факультету взяв участь у вечорі гумору, позитиву та радісних емоцій під час перегляду виступів курсантських команд КВК.

Усі ми чудово знаємо,  що КВК – це популярна інтелектуально-гумористична гра двох або більше команд за попередньо підготовленими та імпровізаційними конкурсами на задану тему з метою визначення переможця. А ще це цікаве та захоплююче дійство, яке піднімає командний дух, зміцнює  колектив та підіймає настрій.

У запеклих жартівливих батлах взяли участь три команди: «Виживші», «Нестримні» та «Бунтарі». Команди дивували глядачів влучними жартами, веселими мініатюрами та гострим гумором у трьох конкурсах: привітання, у якому учасники повинні представити свою команду, гумористичні відповіді на запитання та імпровізація на задану тему. Учасники продемонстрували чудові акторські здібності, здивували усіх демонстрацією відеороликів та виконанням пісень та, взагалі, неординарним підходом до гумору.

«КВК – це феєричне свято гумору! Ви чудово підготувалися та розважили нас. Ваші пародії, відео, сценки, пісні та всі жарти дуже дотепні та тонко продумані. Дякуємо за чудовий настрій так інтелектуально та творчо подарований нам» - промовив заступник начальника  Київського факультету майор Руслан Кізян.

«Нам дуже сподобалося виступати перед такою аудиторією. Ми  готувалися, аби порадувати усіх ретельно продуманими та креативними жартами. Протягом заходу, вболівальники щедро обдаровували оплесками кожну з команд, це дуже підтримувало, стимулювало та надавало сил. Щирий сміх та оплески лунали безперервно», - поділився враженнями курсант другого року навчання Тимур Сокур.

За результатами конкурсів перше місце посіла команда курсантів другого року навчання «Нестримні», друге та третє місця – особовий склад курсів третього та першого років навчання.

Тож, військовослужбовці Київського факультету з нетерпінням очікують наступної гри «Клубу веселих та кмітливих», яка знову принесе за собою бурю нових відкриттів та позитивних емоцій.

молодший лейтенант Альона Крижановська,

фото автора