новини

В Академії Нацгвардії перевірили готовність майбутніх офіцерів до стажування та практики у військових частинах

21.12.2017 18:58

Курcанти Академії пройдуть стажування у підрозділах, де в подальшому будуть служити на офіцерських посадах.

Стажування  майбутніх офіцерів проводиться для розширення теоретичних знань, удосконалення вміння та практичних навичок виконання службових обов’язків відповідно до спеціальності курсантів.

На стройовому плацу Академії перший заступник начальника Національної академії Національної гвардії України з навчально-методичної та наукової роботи полковник Олександр Морозов провів інструктаж для майбутніх офіцерів.

Так, за час стажування, курсанти повинні набути нових навичок за майбутньою військовою спеціальністю, провести заняття з предметів бойової та спеціальної підготовки. Крім того, в рамках стажування досвідчені викладачі поділяться багаторічним досвідом та дадуть поради, як ефективно використовувати набуті знання безпосередньо у військах.

«Академія готує професійних  військових, тому курсанти по закінченню вишу Нацгвардії повинні приходити у підрозділи підготовленими до будь-яких ситуацій та готовими до виконання службово-бойових завдань. Військове стажування – це чудова змога закріпити здобуті в Академії знання, збагатити свій досвід, який забезпечить надійний захист українській державі. Протягом стажування, майбутні офіцери краще ознайомляться зі специфікою і особливостями військової частини, де вони служитимуть у майбутньому та визначать для себе напрямки та питання, на які потрібно звертати увагу в подальшому навчанні», - зазначив полковник Олександр Морозов.

Попереду у курсантів Національної академії цікава та кропітка праця. Впродовж військового стажування за допомогою офіцерів – кураторів курсанти здобудуть необхідні знання, якими будуть керуватися у подальшому військовому житті та в службовій діяльності.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації