новини

З офіцерами-психологами обговорили питання щодо організації заходів психологічного забезпечення

22.12.2017 14:59

Вже майже два тижні військові психологи на базі Національної академії діляться своїм досвідом та здобутками в галузі психологічного супроводу службово-бойової діяльності.

Сьогодні начальник відділу психологічного забезпечення Головного управління Національної гвардії України полковник Сергій Чижевський провів практичне заняття на тему: «Організація заходів психологічного забезпечення оперативно-територіального об’єднання, військової частини на рік, місяць,тиждень».

Під час заняття з офіцерами-психологами були обговорені та визначені проблемні питання, з якими вони стикаються у військових частинах під час організації та проведення заходів забезпечення. Особливу увагу офіцерів звернули на досконале вивчення нормативно-правових документів забезпечення службово-бойової діяльності, впроваджених стандартів, форм, техніки у психологічній діяльності.        

«Під час заняття ви розглянули великий обсяг документів щодо організації заходів психологічного забезпечення. Нові знання, які ви отримали на курсах впроваджуйте в психологічну роботу у своїх підрозділах. Постійно працюйте над підвищенням своєї професійної компетентності, завдяки нашій спільній праці і зусиллям розвивається психологічна робота всієї Національної гвардії»,  - зазначив полковник Сергій Чижевський.

Завершальним етапом заняття стала постановка завдань на наступний рік щодо організації психологічної роботи у військах.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ