новини

В Академії Нацгвардії урочисто відкрили нові приміщення (відео)

26.12.2017 16:15

З нагоди 86-ї річниці створення навчального закладу, в Академії були відкриті та введені в експлуатацію капітально відновлені приміщення кафедри службово-бойового застосування військових частин Національної гвардії України та відділ технічного забезпечення Академії.

«Колектив Національної академії Національної гвардії України не стоїть на місці. Всі працівники навчального закладу прикладають максимум зусиль, щоб створити всі умови для належної підготовки майбутніх офіцерів», - зазначив начальник Національної академії Національної гвардії України генерал-майор Сергій Соколовський.

Кафедра службово-бойового застосування військових частин Національної гвардії України включає в себе 7 класів - кабінет начальника кафедри, викладацьку, класи повсякденної діяльності військ, оперативного планування, бойового застосування артилерії, управління військами та клас оперативної підготовки штабів. Всі приміщення забезпечені новими меблями, комп’ютерною технікою та спеціалізованими плакатами.

«Кафедра створена 2 роки тому. На кафедрі оперативно-тактичного рівня підготовки слухачі набувають навичок стосовно управління військовими частинами в складних умовах обстановки. Основні зусилля  в навчанні слухачів спрямовуються на вивчення та планування оперативної роботи штабів», - зазначив начальник кафедри службово-бойового застосування військових частин полковник Ігор Ролін.

Відділ технічного забезпечення обладнаний 8 приміщеннями: діловодство відділу технічного забезпечення автомобільної та бронетанкової служби, служба озброєння та відділ служб, кабінети заступника начальника Академії з озброєння та техніки, начальників автомобільної служби та бронетанкової служби, заступника начальника відділу технічного забезпечення. В усіх кабінетах встановлені нові меблі та необхідна офісна техніка.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації