новини

Начальник Академії привітав з новорічними святами особовий склад, що виконує службово-бойові завдання в навчальному центрі

01.01.2018 10:59

Напередодні Нового року начальник Національної академії Національної гвардії України генерал-майор Сергій Соколовський відвідав навчальний центр.

[wpeslider id=41466]

Керівник навчального закладу зустрівся з особовим складом факультету економіки та менеджменту, який задіяний для несення служби та забезпечення діяльності навчального центру у новорічні свята.

Генерал-майор Сергій Соколовський коротко підвів підсумки року, що минає, подякував за сумлінну службу усім військовослужбовцям та вручив цінні дарунки – три кольорові LED телевізори для казарм курсантів та солдатів і солодкі подарунки.

«Я вітаю вас з наступаючим Новим роком. Бажаю кожному з вас бути цілеспрямованими та рішучими на життєвому шляху, допомагати близьким та товаришам і тоді, будьте впевнені, ви також зможете розраховувати на допомогу та підтримку від друзів та близьких вам людей. Бажаю кожному з вас в новому році бути здоровими та щасливими», - такими словами привітав особовий склад факультету генерал-майор Сергій Соколовський.

«Товаришу генерал-майор! Дозвольте від імені жінок-військовослужбовців привітати Вас з наступаючим Новим Роком і Різдвом Христовим. Побажати Вам міцного здоров'я, натхнення, злагоди, миру і щасливої долі. Та подарувати Вам невеликий сувенір, який символізуватиме вірність і взаємопорозуміння, а також нагадуватиме Вам про нас», - звернулась до начальника Академії курсант Анастасія Божко та вручила на згадку сувенір, що символізує наступаючий рік – жовтого песика.

полковник Анатолій Желаго

фото сержанта Артема Шевченка