новини

В Національній академії Національної гвардії України відзначили Новий Рік

01.01.2018 11:05

Цього року Новий рік  в навчальному закладі зустрічають лише військовослужбовці батальйону забезпечення навчального процесу.

[wpeslider id=41485]

Солдати строкової служби разом з офіцерами підрозділу організували новорічну програму з конкурсами та святковими номерами. Новорічний Дід Мороз привітав присутніх із наступаючим роком – Жовтої Земляної Собаки та вручив солодкі подарунки.

«Я бажаю кожному з вас, щоб цей Новий рік запам’ятався вам, як один з найяскравіших у житті. Нехай в новому році ви отримаєте безцінний життєвий досвід, навчитеся його розумно використовувати у майбутньому і поруч з вами завжди будуть ваші рідні – здорові і щасливі, а друзі, яких ви зустріли під час служби стануть вірними товаришами на все життя», - привітав особовий склад заступник командира батальйону по роботі з особовим складом майор Дмитро Кухарець.

Перший заступник начальника Національної академії полковник Олександр Морозов особисто привітав особовий склад, який у новорічну ніч виконує службово-бойові завдання та військовослужбовців батальйону забезпечення.

«Вітаю з наступаючим Новим роком. Нехай він для кожного з вас стане кращим ніж попередній, вас чекають нові перемоги та здобутки. Бажаю, щоб ви та ваші сім’ї були здорові та щасливі, по життю вас супроводжувала злагода та благополуччя. З Новим Роком», - звернувся до особового складу батальйону забезпечення полковник Олександр Морозов.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації