новини

Офіцери Академії вдосконалюють знання та навички з предметів професійної підготовки

04.01.2018 17:14

В Національній академії Національної гвардії України в рамках професійної підготовки проводяться заняття з науково-педагогічним складом навчального закладу.

Поки курсанти знаходяться у зимовій відпустці, протягом трьох днів з офіцерами проводяться навчальні заняття з предметів – вогнева, тактична, спеціальна та фізична підготовка, філософія та правознавство. Окрема увага, під час занять, приділяється підвищенню професійних навиків викладачів, інтеграція у процес навчання нових технологій та міжнародних стандартів.

«Система професійної підготовки в Академії обов’язково включає в себе додаткові заняття. Мета проведення їх – це доведення до офіцерів та обговорення найактуальніших питань, що стосуються службово-бойової діяльності, навчального та виховного процесів. На такі заняття ми також запрошуємо фахівців з різних сфер, наприклад державного управління, психології, правознавства та ін. для того, щоб надати особовому складу найактуальніші знання», - зазначив перший заступник Начальника Академії полковник Олександр Морозов.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації