новини

Колектив гуманітарного факультету привітав малюків з Різдвом Христовим

09.01.2018 13:36

Курсанти та службовці на чолі з заступником начальника гуманітарного факультету по роботі з особовим складом підполковником Олександром Загребельним привітали з Різдвом Христовим дітей у Харківському обласному спеціалізованому будинку дитини №1.

Продовжуючи славну традицію, особовий склад гуманітарного факультету щороку відвідує будинок дитини з цінними подарунками. Цього року колектив гуманітарного факультету подарував телевізор з побажанням на те, що цей подарунок стане в нагоді та принесе користь маленьким вихованцям дитячого будинку.

«Немає нічого кращого, ніж подарувати свято маленьким дітям. Кожного року вихованці та персонал чекають приїзду курсантів Академії, адже ця подія є корисною не лише для дітей, а й для курсантів. Для мене велика честь та особлива гордість бути поряд з малюками, бачити щастя в очах малечі, блиск та радість. Також дуже приємно бачити, з якою турботою та любов’ю персонал ставиться до своїх вихованців»,- зазначив підполковник Олександр Загребельний.

Спілкування з вихованцями закладу виявилось доволі теплим і сердечним, сповненим радості, співчуття та підтримки.

«Вихователі, медичний персонал, а особливо малюки дуже вдячні та раді, що молоді гвардійці відвідують наш заклад, не залишаються осторонь та завжди допомагають нам»,-подякував за подарунки та турботу головний лікар дитячого будинку Роман Марабян.

Серця гвардійців наповнювалися позитивом від щирих дитячих посмішок.

Аліна Труш, Єлізавета Глущенко,

фото Олександра Кириченка