новини

В Національній академії Національної гвардії України розпочались навчально-методичні збори керівного складу та науково-педагогічних працівників

15.01.2018 19:18

Протягом тижня науково-педагогічні працівники будуть підводити підсумки освітньої діяльності на кафедрах факультетів за перше півріччя 2017-2018 та визначатимуть основні завдання на друге півріччя навчального року.

Метою зборів є підведення підсумків роботи за основними напрямками освітньої діяльності Національної академії, обговорення шляхів щодо удосконалення освітнього процесу у другому півріччі 2017-2018 навчального року та визначення напрямків роботи колективу щодо покращення методики навчання, удосконалення професійної майстерності науково-педагогічного складу та розвитку навчально-матеріальної бази.

У зборах приймають участь науково-педагогічні працівники Академії та офіцери курсантських підрозділів. Крім того, вперше на зборах присутні представники Київського факультету.

Відкрив збори начальник Національної академії Національної гвардії України генерал-майор Сергій Соколовський. «Академія є єдиним вищим військовим навчальним закладом, в якому підготовка військових фахівців здійснюється на чотирьох рівнях вищої та двох рівнях військової освіти. Основне завданням Академії - підготовка офіцерських кадрів для Національної гвардії України та виховання патріотів рідної держави. І в цьому процесі повинні приймати участь всі співробітники навчального закладу. Я хотів би сказати слова вдячності всьому особовому складу Академії за плідну працю. За перше півріччя навчального року  нами була зроблена значна робота, яка включала різні види освітньої діяльності та вдосконалення навчально-матеріальної бази», - зазначив генерал-майор Сергій Соколовський.

Начальник Академії довів до уваги присутніх про важливі заходи, які були реалізовані протягом першого півріччя 2017-2018 навчального року – це і введення до складу академії Київського факультету, і підготовка ліцензійних справ на проведення ліцензування за усіма спеціальностями ступенів вищої освіти «магістр» та «бакалавр». Також наголосив про підвищення кваліфікаційного рівня науково-педагогічних та наукових працівників шляхом проходження курсів, стажування, підготовкою та захистом дисертацій.

Протягом тижня на факультетах та всіх кафедрах Академії будуть проведені засідання. Керівники структурних підрозділів та їх заступники підведуть підсумки діяльності по напрямкам та визначать пріоритетні задачі на наступний навчальний період.

Закінчення навчально-методичних зборів буде проводитись розширеним засіданням вченої ради Академії наприкінці тижня.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ