новини

В Академії Національної гвардії розпочався новий навчальний модуль (відео)

15.01.2018 19:11

Практичні заняття навчального періоду в Національній академії проводилися на 11 навчальних місцях, де офіцери ознайомили гвардійців із заходами безпеки під час виконання завдань військової служби.

Зокрема, військовослужбовці вивчали правила експлуатації техніки, вимоги щодо дотримання правил на заняттях з фізичної підготовки та заходи безпеки під час виконання службово-бойових завдань. Особливу увагу керівники занять звернули на заходи безпеки при користуванні зброєю, боєприпасами та імітаційними засобами, адже військовослужбовці щоденно залучаються до різних видів несення служби.

Всі заняття були відпрацьовані практично, на кожному навчальному місці військовослужбовці тренувались та відпрацьовували можливі ситуації, що виникають за непередбачуваних обставин та порядок надання першої медичної допомоги. Особливу увагу було зосереджено на прийомах першої психологічної допомоги та саморегуляції психоемоційного стану в екстремальних (бойових) умовах.

«Особовий склад Академії постійно працює над удосконаленням своїх вмінь та навичок. За минуле півріччя військовослужбовці отримали добрі оцінки та відгуки від командирів, тому у наступному навчальному модулі ви повинні закріпити свої досягнення та показати чудові результати службової діяльності. Цей модуль навчання стане для кожного періодом професіоналізму та зразкової військової дисципліни», – зазначив полковник Сергій Мартиненко.

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ