новини

На факультетах Академії підвели підсумки діяльності за півріччя

18.01.2018 18:01

Протягом двох днів на факультетах Національної академії Національної гвардії України тривали навчально-методичні збори з керівним та науково-педагогічним складом. Були підведені підсумки навчання курсантів за перше півріччя поточного навчального року, доведені основні завдання та напрямки розвитку на наступний період.

З доповідями про результати діяльності своїх підрозділів виступили начальники факультетів. Протягом виступів були розглянуті питання про стан бойової готовності, професійної підготовки, підведені підсумки навчальної, методичної та наукової роботи. Заступники начальників факультетів доповіли кожний за своїм напрямом та визначили проблемні питання, на які необхідно звернути увагу в наступному навчальному півріччі.

За словами керівників факультетів, основними досягненнями підрозділів є: підвищення якості проведення польових виходів, впровадження в навчальний процес інтерактивних засобів навчання, збільшення практичної складової занять з курсантами. Начальник гуманітарного факультету полковник Сергій Іщенко наголосив, що основним досягненням гуманітарного факультету є те, що цього року ми розширили перелік спеціальностей підготовки курсантів і розпочали готувати військових психологів.

На Київському факультеті заступник начальника з навчально-методичної та наукової роботи підполковник Сергій Бєлай зазначив: «Враховуючи те, що ми розпочали навчальний рік у новому пункті постійної дислокації, ми можемо впевнено говорити про гарні результати - курсанти факультету у повному обсязі відпрацювали та засвоїли програми навчальних дисциплін. Хочу подякувати науково-педагогічним працівникам, які подолали труднощі початку навчального процесу  та за додаткові консультації для майбутніх офіцерів з тем, вивчення яких викликало труднощі, адже це сприяє покращенню показників наукової активності та успішності курсантів». 

Підводячи підсумки заходу, були затверджені кандидати у відмінники навчання та заохочені кращі методисти.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ