новини

В Національній академії розпочалась перевірка рівня професійної підготовки офіцерів

22.01.2018 18:22

В Академії проходить здача професійної підготовки офіцерами всіх підрозділів, головною метою якої є перевірка знань та методичних навичок військовослужбовців.

Розпочалася здача зі стройової підготовки на плацу навчального закладу, де  військовослужбовці Академії показали свої вміння у виконанні стройових прийомів.

Впродовж дня, у офіцерів було перевірено теоретичні знання з гуманітарної, методичної підготовки, тактичної підготовки військ, статутів Збройних сил України та практичні знання з фізичної та вогневої підготовки.

«Основні зусилля в професійній підготовці офіцерів Академії зосереджені на глибокому засвоєнні ними суті та змісту завдань, що покладені на Національну гвардію України і Академію та способах їх виконання як в мирний так і у воєнний час. Крім того, професійна підготовка спрямована на удосконалення практичних навичок офіцерів при виконанні своїх функціональних обов’язків, вмінні якісно організовувати навчально-виховний процес, опануванні військовослужбовцями передових методів навчання та виховання підлеглих», - розповідає заступник начальника навчально-методичного центру – начальник навчального відділу полковник Андрій Горбунов.

По закінченню здачі заліків, буде проаналізований стан справ у кожному підрозділі, вказано на виявлені недоліки та поставлено завдання щодо їх усунення.

«Рівень професійної підготовки кожного військовослужбовця є запорукою успішного виконання поставлених завдань. Адже після здачі заліків важливо зрозуміти, над чим треба працювати в подальшому, а що необхідно вдосконалювати. Результат роботи кожного військовослужбовця Національної гвардії України примножує міць та непохитність нашої держави», - зазначив заступник начальника Національної академії полковник Сергій Мартиненко.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ