новини

Військовий флешмоб від оркестру Академії Національної гвардії України

22.01.2018 19:09

Харківські оркестри вищих військових навчальних закладів з Нацгвардії та Збройних Сил України влаштували спільний виступ, приурочений до вшанування героїчних подвигів захисників України, які самовіддано боронили незалежність та цілісність нашої Держави.

На території міжнародного аеропорту «Харків» військові побратими-музиканти зіграли декілька музичних композицій, долучившись до всеукраїнської акції. В цей день, у кожному кутку нашої країни,  вшановували пам'ять українських полеглих героїв у бою під  Крутами та під час оборони міжнародного аеропорту «Донецьк».

«Різні покоління і різні герої, але мета в них була одна – свобода і незалежність України!», – зазначив диригент Національної Академії Національної гвардії України капітан Андрій Чебанов.

«Сьогодні ми об’єдналися для участі в акції з побратимами із Збройних Сил України, адже ми разом відбивали перші напади агресора на землі Донеччина та Луганщини, й надалі пліч-о-пліч стоїмо на захисті кордонів України», – додає Андрій.

Військові музиканти створили особливу атмосферу в Харківському аеропорту, майже весь персонал та відвідувачі аеропорту долучились до всеукраїнської акції та підтримали ідею військових оркестрів.

Відділ мажніродних зв’язків, інформації і комунікації