новини

Заступник начальника Академії по роботі з особовим складом перевірив стажування курсантів

26.01.2018 13:43

Заступник начальника Академії по роботі з особовим складом полковник Микола Товма здійснив перевірку проведення стажування курсантів четвертого року навчання у військових частинах Південного об’єднаного територіального управління.

Проведення контролю включало перевірку належного виконання курсантами необхідних обов’язків та вимог, що стосуються їх майбутніх професій. У ході перевірки визначалася повнота та якість ведення плануючої та звітної документації з практики, дотримання плану проходження стажування в військових частинах.

Полковник Микола Товма поспілкувався з майбутніми офіцерами та надав поради з власного досвіду щодо подальшої служби у Національній гвардії України.

«На даному етапі ви повинні вдосконалювати свій професійний вишкіл та відпрацьовувати великий комплекс практичних питань. Безумовно, все це знадобиться вам під час подальшої служби в військах. Адже за декілька місяців ви отримаєте лейтенантські погони і поповните офіцерські ряди Національної гвардії України, ставши надійними захисниками нашої Батьківщини», - звернувся до курсантів полковник Микола Товма.

Крім того, у військових частинах полковник Микола Товма провів профорієнтаційну роботу щодо вступу в Національну академію Національної гвардії України. Він розповів про навчальний процес і побут курсантів та офіцерів, переваги навчання в Академії. Під час агітації, усі присутні почули про історію та традиції Національної академії, переглянувши відеоматеріали, присвячені сьогоденню навчального закладу.

Уже зовсім скоро курсанти повернуться зі стажування до Академії, де вони представлять результати своєї місячної праці у вигляді доповіді з наочною презентацією.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ