новини

Випускники-студенти Національної академії розпочали здавати державні екзамени

31.01.2018 08:10

Під час засідання голова Державної екзаменаційної комісії генерал-майор Сергій Соколовський представив склад комісії, було заслухано доповіді начальників факультетів про готовність випускників до підсумкової атестації, затверджено порядок роботи.

«Державна екзаменаційна комісія має підвести підсумки багаторічної кропіткої спільної діяльності чисельного колективу викладачів, кураторів і науковців, які вклали багато зусиль у загальну справу підготовки випускників», - зазначив генерал-майор Сергій Соколовський.

Підсумовуючи, начальник Національної академії привітав особовий склад навчального закладу з початком роботи ДЕК і побажав зібраності, впевненості, успіхів та досягнення високих результатів під час складання екзаменів та захисту кваліфікаційних робіт.

Державну атестацію пройдуть 107 випускників. З них 55 чоловік претендують на отримання диплому магістра, 7 – диплому спеціаліста, а 45 – диплому бакалавра. На отримання диплому з відзнакою претендують 11 випускників.

Програма екзаменів дуже щільна. Студенти протягом п’яти днів показуватимуть свої знання та вміння, доводитимуть, що вони гідні отримати відповідний освітньо-кваліфікаційний рівень за обраним напрямом.

Оцінювати випускників будуть спеціально створені підкомісії, до складу яких призначені провідні представники науково-педагогічного складу і висококваліфіковані фахівці відповідного профілю.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ